ΑΝΕΚΔΟΤΟ :Οι ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΔΕΣ





Είναι 3 νταλικέρηδες. Ο ένας με μαυρισμένο μάτι, ο άλλος με διάφορες μελανιές και ο τρίτος με επιδέσμους σε όλο το σώμα του. Λέει ο πρώτος:
- Α, ρε παιδιά, καλό το τιμόνι, δε λέω αλλά με κάνει να αποκτάω κάτι συνήθειες, άλλο πράμα. Να, προχθές για παράδειγμα που γύρισα από ένα μεγάλο ταξίδι -Ιταλία είχα πάει- μπαίνω σπίτι, δυο βδομάδες έλειπα, πιάνω τη γυναίκα μου, τη βάζω κάτω, τις αλλάζω τα πετρέλαια.... και μετά τι λέτε ότι κάνω; να μα την Παναγία, πιάνω 100 Ευρωπουλα και τα ακουμπάω στο κομοδίνο. Με το που τα βλέπει η γυναίκα μου, αφήστε, μου ρίχνει μια μπουνιά, είδα τον ουρανό σφοντύλι!

- Κοίτα, λέει ο δεύτερος, που και εγώ είχα μια παρόμοια εμπειρία. Ακούστε τώρα να δείτε!! Γυρνάω σπίτι -έλειπα 5 βδομάδες, είχα πάει Λονδίνο- βλέπω τη γυναίκα μου, την πιάνω τη βάζω κάτω και τις αλλάζω ...; τα λάδια. Και εκεί που τελειώνω, βγάζω από την τσέπη του παντελονιού ένα νόμισμα των 100 Ευρώ και το δίνω στη γυναίκα μου. Εδώ όμως σας θέλω. Τι κάνει αυτή; Μου δίνει ρέστα 50 Ευρώ η άτιμη. Έγινε της τρελής.... Εξ' ου και οι μελανιές...!
- Ρε παιδιά, να μα τη πίστη μου, δεν θα με πιστέψετε τι μου συνέβη εμένα. Γυρίζω σπίτι μου, βλέπω τη γυναίκα μου -έλειπα 3 μήνες, υπερατλαντικό ταξίδι- τη βάζω κάτω και ...;.. Εκεί όμως που το κάναμε χτυπάει το κουδούνι. "Αμάν!!", μου λέει, "ο άντρας μου!! Πήδα από το μπαλκόνι!". Και τι κάνω εγώ ο βλάκας; Έπεσα και έσπασα τα πόδια και τα μούτρα μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου