ΑΝΕΚΔΟΤΟ:Θυμησου !




Επί εποχής ψυχρού πολέμου , η C . I . A . συλλαμβάνει 3 κατασκόπους : ένα Ρώσο , έναν ανατολικό Γερμανό και ένα Πόντιο . Αφού τους μετέφεραν στα κρατητήρια της C . I . A . , ξεκίνησαν
την ανάκριση πρώτα με τον Ρώσο , επειδή τον θεώρησαν ως τον πιο δύσκολο . Ξύλο , ανάκριση , βασανιστήρια . Μετά απ 10 μέρες τα " ξέρασε " όλα .
Στη συνέχεια , σειρά είχε ο Γερμανός . Χρησιμοποίησαν την ίδια μέθοδο και σ αυτόν και στις 7 ημέρες " έσπασε " και αυτός .
Τελευταίος έμεινε ο Πόντιος . Ξεκίνησαν με την ίδια μέθοδο . Πέρασε μία εβδομάδα , δύο εβδομάδες , αλλά τίποτε , ούτε μιλιά ο Πόντιος . Οπότε έγινε συμβούλιο στην C . I . A . , για να βρουν με ποιόν τρόπο θα " σπάσει " ο Πόντιος .

Αποφάσισαν να τοποθετήσουν κρυφές κάμερες στο κελί του και να αλλάξουν τον τρόπο ανάκρισης . Έτσι και έγινε . Την επομένη ημέρα , τον πηγαίνουν σε άλλη αίθουσα , του προσφέρουν ένα πολυτελές πρωινό , πούρα , τον καλοπιάνουν και στη συνέχεια πάνω που χαλάρωσε ο Πόντιος , του ζητούν να τους δώσει ονόματα . Πάλι όμως δεν είχαν αποτέλεσμα .
Εξοργισμένοι οι πράκτορες , τον σαπίζουν στο ξύλο και τον πετούν αναίσθητο στο καινούργιο του κελί . Μαζεύονται λοιπόν οι ειδικοί σ` αυτά τα θέματα , για να παρακολουθήσουν από τις κάμερες τι θα κάνει ο Πόντιος στο κελί του .

Μόλις λοιπόν συνήλθε ο Πόντιος , σηκώθηκε , πήρε φόρα και άρχισε να χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο φωνάζοντας :
- " Θυμήσου ρε μαλ*** . Θυμήσου , γιατί θα σε σαπίσουν στο ξύλο ! "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου